Master garden, mästarens trädgård!

Veckans tema i  blommig fredag är master garden..

Det finns en massa kända trädgårdar med olika mästare bakom sig, det vanliga folket (vi) åker gärna dit och gör studiebesök. Väl där blir vi både inspirerade och imponerade…med oss hem får vi nya ideér och projekt till våra egna täppor. Oftast hinner man med ett flertal besök under sin livstid när trädgård är ens passion.

Master betyder mästare… och när jag hör ordet mastergarden så tänker jag på alla oss trädgårdsnördar och våra egna trädgådar. Det är ju vi som är de stora mästarna, eller hur!?

Tänk vilka vackra trädgårdar vi har skapat och är det nån som är mästare i trädgården så är det du själv, i din egen! Det finns ingen annan som kan din trädgård lika bra som du, applåder!!!

Men det är ju ändå tur att vi har de där kända mästarna… för då har vi roliga och spännande trädgårdar att besöka och bli inspirerade av.

Här får du en liten rundvandring i min trädgård ”Annas mastergarden”, 😉

Klicka på bilden så kommer du dit (om du nu inte redan besökt den eftersom inlägget är från i onsdags)

Ha det gott♥/AnnaAustinrosHär finns de andras bidrag, läs gärna!1-Blommig fredagwidget

Annons

18 tankar på “Master garden, mästarens trädgård!

 1. Men så rätt du har! Visst är vi alla mästare i våra trädgårdar vare sig dom är små eller stora, om vi är i början av ”trädgårdandet” eller erfarna. Din trädgård vandrade jag runt i i onsdags och det var en härlig promenad. Kanske jag tar en runda igen 🙂

  Ha en fin helg!

  Kram Anita

 2. Så klockrent! Tur dessa mästare finns som man kan hämta inspiration ifrån! Å jag tittade på ditt inlägg i onsdags och försökte kommentera (men hade visst vissa problem?), och tycker att din trädgård är en sådan där master garden som man verkligen kan hämta inspiration ifrån! Så välordnad, så genomtänkt och med så många spännande växter!
  Ha en riktigt trevlig helg!
  Annika

 3. Åhh! vi tänkte precis lika! Visst är våra egna trädgårdar Master Gardens!?
  Vilken otroligt vacker trädgård du har… Bara att gratulera The Master Gardener 😉

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s