Naturlig kärlek

Nu var det åter dags för blommig fredag och veckans tema är ♥ KÄRLEK♥

Jag visar här ett inlägg som jag gjorde i höstas som heter ”Naturlig kärlek”

hjärtanblad

Lönnens sätt att visa kärlek?

Tänk vad mycket kärlek vi får från vår natur, lägger vi själva till lite själ och hjärta så belönar den oss tusenfaldigt tillbaka. Den ger oss utrymme att varva ner, känna inre harmoni och får oss att gå tillbaka till våra rötter som urtidsmänniskor.

En trädgård kan vara en räddning i annars så stressat liv, så är det för mig iallafall. När jag går ut i täppan efter en lång dag på jobbet så kan jag varva ner, samla mina tankar och hämta nya krafter. Tänk vad mycket hjärnan hinner med under lite ogräsrensning…faktum är att forskning visar att våra stresshormoner minskar kraftigt under utevistelse, det kan vara i trädgården, när man tar en promenad eller kanske när man vandrar i skogen och plockar svamp.

hösthallon

Trots att det är höst fortstätter naturen att ge oss av sina skatter, som hösthallonen t.ex..

gräslöksknopp på hösten

Gräslökens knoppar som vill titta upp en gång till, fast det är 17oktober…

julros okt

Julrosen reser sig kärleksfullt och ger sitt allra bästa om några veckor…

hjärtanlöv

Vi människor skulle kanske vara lite mer som naturen… ge lite mer av oss själva, visa  vänlighet och vara positiva (som gräslöken om hösten…).

hallonkärlekHallonkärlek?

Klicka på bilden nedanför så kan ni läsa mer om kärlek!

Ha det gott♥/Anna

1-Blommig fredag

widget

19 tankar på “Naturlig kärlek

 1. Jag tycker bilden med hjärtat i lönnbladet är så häftig. Och hjärtat av hallon, gissa om det vattnas i munnen.

  Tycker du har tolkat temat så fint. Och jag håller med till 100%. Jag åker ofta på trädgårdsresor och jag tycker mycket om att besöka trädgårdsbloggar. Upplever alltid att dom som åker på trädgårdsresor är så glada, trevliga och positiva. Och tänk så ofta trädgårdsbloggare bjuder på sig själva. Svarar på frågor, ställer upp med råd och annat. Jag har själv många gånger hämtat kraft från trädgården. Den kraften gör att jag blir positiv och glad vilket jag förhoppningsvis också förmedlar till andra.

  Önskar dig en fin helg!

  Kram Anita

 2. Tack för de underbara lövbilderna!Det talas om att naturen är så läkande med sin kravlösa kärlek men visst ställer den krav. Vi behöver alla hjälpas åt att ge den de förutsättningar den kräver för att kunna fortsätta vara 🙂

 3. Vilken bra tolkning! Vi är alla olika men jag håller helt med dig. Att vara i trädgården är utan tvekan bästa stället att varva ner i. Inget är väl så rogivande som att rensa ogräs. Fast det där sista förstår väl bara vi som är aningens nördiga trädgårdsvänner 😉

  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram Tamara

 4. Absolut vinner vi på att visa – mer glädje, leenden och vänliga ord. Lönnbladet med sitt hjärta är så häftigt och att du stannar upp och ser det. Ett rött hjärta i härliga hallon var också fint.

  Kram, Carina

 5. Så vackert! Först fick jag för mig att den översta bilden var en akvarellmolning – innan jag scrollade ner så längt att jag såg hela bilden. Underbara bilder!

  Solsken
  //Linda

 6. Så är det 😀
  Du hade oxå ett verkligt bra svar på mitt inlägg tycker jag! Det är ju såklart så att vi hade slitit sönder oss om det blev vår igen direkt efter hösten och man började om,utan paus! Det hade ju inte varit så roligt!?

  Så det är bara att bita ihop 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s