Ödmjukhet

Blommig fredag är här igen med ödmjukhet som tema..
I dagarna ”fyllde” min blogg 1år, tada’!!

Därför skulle jag vilja passa på att bocka och buga mig allra ödmjukast och säga TACK!
Tack alla ni som läser mina inlägg, kommer med intressanta kommentarer och ställer frågor här på bloggen.

ödmjukhet 1

Visst ger Buddha ett ödmjukt intryck?

Ett extra stort och ödmjukt tack vill jag rikta till min kollega Åse Gustafsson som är den person som fick mig att börja blogga med påståendet:

– Nä det är inget svårt att starta en blogg. ..

ödmjukhetEn ödmjuk uggla? Han kanske bara sover…

Sådär lätt var det nu inte… jag har slitit mitt hår både en och två gånger kan jag säga. Tur att jag gick in i det hela med devisen att det skulle vara just lätt, annars hade jag nog gett upp för länge sen.

MEN…på köpet har jag ju också lärt mig en massa, URL, widgets och kortlänkar, saker  jag inte hade en aning om innan. Dessutom behöver jag inte slita håret lika ofta längre, tur är det för jag har inte den tjockaste kalufsen.

Vårtulpan

Att blogga är bland det roligaste som finns (om än lite krångligt i början) det ger så otroligt mycket tillbaka, prova så får du se, det är inget svårt att starta en blogg 😀
TACK ännu en gång till alla er där ute och trevlig helg på er!

Ha det gott♥/Anna

      widget

 

19 tankar på “Ödmjukhet

 1. Grattis till första bloggåret! Nu hoppas jag att du fortsätter i många år. Att blogga i sig är kanske inte så svårt när man väl tagit sig över tekniktröskeln. Men då kommer nästa tröskel, att komma på ämnen att skriva om. Då är det bra att det finns temadagar som Blommig fredag 🙂 Fast är man trädgårdsnörd finns ofta alltid något att skriva om.

  Ha en skön helg!
  Kram Anita

 2. Och jag tackar allra ödmjukast för din intressanta blogg! Visst är det en tröskel innan man får flyt i tekniken, men det är ju kul att lära sig nya grejer! Och bloggandet ger ju så mycket tillbaka!

 3. Grattis till ditt första år som bloggare! Och det är sant – det är inte svårt att starta en blogg. Men jag ser att många startar men sedan tar orken/intresset/motivationen slut. Och visst kan det vara svårt att hitta på vad man ska skriva om eller visa i bloggen. Då är olika utmaningarna bra att haka på, och man kan ju alltid ändå skriva något personligt. Läste på din beskrivning och du verkar vara en aktiv tjej! Heja heja! och lycka till med studierna.
  Ha en skön helg!

  • Tack Leena!
   Att veta vad jag ska skriva om har aldrig varit något problem, snarare tvärtom…det är de tekniska sakerna som har varit svåra,dessutom valde jag att starta min blogg på WordPress och det mesta var på engelska då för ett år sedan, inte nu.
   Kram

 4. Åhhhh grattis!!! Sötnos… De e ju enkelt.. När man väl kommit igång…. O roligt.. O bra man kan kolla tillbaka på hur de va osv o alla bilder man ta få en bra innebörd o man över sig även på att dokumentera vilket är bra . Många kramar

 5. Svårt vet jag inte om jag tycker, möjligen att hitta de bra bilderna till inlägget jag vill göra eller att hitta rätta texten. Otroligt kul är det och av alla som jag läser om så blir jag ödmjuk över hur bra jag trotts allt har det och så fina vänner ute i syberrymden jag fått.
  Önskar dig en fin fredag
  kram Meta

 6. Man säger ju att tiden går fort när man har roligt. Och visst är det roligt att trädgårdsblogga med så många härliga trädgårdsmänniskor som man träffar på. Och tänk så mycket man lär sig av varandra:-)

 7. Hej! Vilken trevlig blogg du har. Hoppas det är ok att jag har lånat en bild som är din till ett inlägg. Jag länkade till dig. Det är bilden med blommorna i kakburkarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s