Om

mobilbilder 088

Hej,vad kul att du besöker min blogg!

Anna heter jag och bor i ett stort hus på landet med man och två barn. Huset ligger i Blekinge och tillhör odlingszon 1, vilket innebär att man kan odla det mesta här. Jag älskar allt som har med trädgård och inredning att göra. Just nu läser jag till trädgårdsarkitekt och driver ett litet företag som heter ”trädgårdsdrömmen blekinge”. Dessutom arbetar jag deltid som förskollärare på en dygnetruntöppen förskola.

Mitt syfte med denna blogg är att förhoppningsvis inspirera andra till att skapa sin egen drömträdgård…Välkommen!

Om du behöver komma i kontakt med mig: info@tradgardsdrommen.se

Februari 2013

6 thoughts on “Om

  1. Det syns på din trädgård att du bor i en varm zon, Jag bor i zon 3 men i norra Skåne utanför Vittsjö. Där vi bor blåser det mycket och kommer blåsten från norr så blåser det över en stor och känd fabrik som gör barnvagnar och landar i vår trädgård buskar och växter lutar här. I somras
    gjorde jag en pärm över alla blommorna i trädgården. Blir roligt till våren när jag skall inventera om vilka blommor som klarade vintern mm.

  2. Hittade precis din blogg och den är underbar, jättebra och intressanta texter Och vilken fantastisk trädgård!! Tack för att du delar med dig. 😀

  3. Hej! Jag heter också Anna, är landskapsarkitekt och bor i ett stort hus på landet i Blekinge med man och två barn. Älskar min trädgård och har stora projekt planerade framöver. Tyckte likheten var så rolig att jag var tvungen att göra ett inlägg. Tack för många fina bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s